Smuts efter omlackering

Jag fick tillbaka bilen för några dagarsen då det spöregnade från omlackering där de lackat om min bakdörr, men verkar som de använt något typ av medel eller liknande som de inte varit noga med att få bort, (såg inte detta från början eftersom det spöregnade och jag tittade mest på de stället där bucklan varit på dörren) provade lätt o ta en blöt trasa o försöka försiktigt gnugga bort det, men det verkar sitta ganska så hårt fast, kanske skulle kunna få bort det om jag stod och gnuggade tillräckligt länge men vet inte om jag vågar detta med tanke på att den e nylackad. Det är någon typ gråvit fläck/rand som går över hela rutan och ut över på lacken, även det på rutan sitter fast fast inte lika hårt som det på dörren (går att gnugga bort det på rutan men valde och inte göra detta om jag skall köra tillbaks bilen o påpeka detta), jag ANTAR att detta är något typ av polermedel som de inte tagit bort ordentligt, och jag är inte jätteinsatt i bilar överhuvudtaget, men har man lämnat in den så vill man ju ha tillbaka den i bra skick, vad tycker ni jag skall göra? och hur hårdhänt kan man vara om jag inte skall köra tillbaks den?



Svar på inlägget: Smuts efter omlackering



Det kan antagligen vara nå tejp rester Hade liknande på min när jag fick tillbaka min från lack! Dom täcker ju in i stortsätt hela bilen pga sprut dimman som kan lägga sig på andra ställen där den inte ska vara



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka