Smidigast sätt att fixa små/lite större lackskador?

Har tänkt fixa lite lackskador på min 740 -89. Finns några som är lite större och en massa jättesmå lackskador. Har sökt omkring på nätet efter svar men inte hittat riktigt det jag letar efter, det enda man hittar är folk som har dom här "större" skadorna och inte dom här som bara är några mm. Dessa finns överallt på hela bilen (stör mig som *** på dem eftersom jag tycker lacken i övrigt är fin), tror dock inte att dom går polera bort eftersom dom är för djupa? Funderar på att använda färgpenna på dom allra minsta, för det borde väl gå att få ett bra resultat? (Dvs att man inte ser att man lagat?) Vill helst inte lämna in bilen och betala en onödig summa då jag har all utrustning hemma redan. Några förslag?



Svar på inlägget: Smidigast sätt att fixa små/lite större lackskador?



Använd lackpenna eller lackstift(ser ut som en nagellacks burk med pensel i) :-)


Finns rostätarmedel att köpa på biltema 49-99kr för dem lite mindre fläckarna. Stora fläckar borde du nog slipa ner. Sen tycker jag personligen du ska köpa någon rostskyddsfärg att lägga på när du fått bort den rost som går. Sen göra som ovantalare sa att köpa lackpensel med just din färg och pänsla på.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka