Kostnad, tips för att fixa denna lackskada?

Hej, Kan först berätta att jag inte kan någonting om bilar och behöver därför lite vägledning. Antingen har någon kört in i mig eller så har skadan uppkommit då jag backat in i en snödriva (kommer ej ihåg om jag körde i med fronten eller backade in). Bilen är en BMW 3-serie combi och min fader står som ägare. Han tycker nu att jag ska ordna denna skada vilket är rättvist! Jag kan antingen köra till BMW:s officiella service vilket jag förmodar blir minst 5 000 kr men jag tänkte höra med er om ni hade några andra alternativ? Bifogat finner ni en bild på skadan. Vart skulle man kunna fixa detta i Stockholm och ungefär för vilket pris? Vad är fördelarna/nackdelarna? Antar att man ska köra originallack? Mvh Peter



Svar på inlägget: Kostnad, tips för att fixa denna lackskada?



Ta det på försäkringen då du antagligen får lacka om hela bakspoilern om du vill ha det riktigt bra.


Men de va ju "Lingothedawg" som skulle ordna skadan. Hans far vill då antagligen inte ta det på sin försäkringen som jag förstod de, utan sonen får stå sitt kast. Mitt råd är att åka runt lite på olika lackverkstäder och visa upp bilen. De pris du finner overkomligt och dem du tycker verkar seriösa lämnar du till.


Och då tycker då jag att han kan betala självrisken vilket blir mer förmånligt för personen ifråga. Ett tips är ett tips, sa aldrig att det var tvunget utan det bästa valet enligt mig


Och då kanske det vill sig illa att hans pappa förlorar sin bonus och därför ville att ts ska fixa skadan "själv" så att säga.


Självklart är de försäkringen som är det billigaste alternativet. Men eftersom de är fadern så står för bilen, och kanske har fler bilar under samma försäkring så blir hans premie dyrare om han hade skadefria är innan.


Du postade när jag skrev mitt inlägg. haha


Kommer du inte ihåg om du körde in i snödrivan med fronten eller backade in i den?


Om du tycker att det är värd att spara 2-3k, åk till Jönköping (Citybillack) Nöjdare än så kommer du inte att bli!! Det går alldeles utmärkt att lacka en halv stötfångare .. bara att en proffs gör det! Lycka till!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka