Vad göra rent skinnklädsel med?

Har en Citroen C5 men skinnklädsel och undrar hur man behandlar klädseln på ett så bra sätt som möjligt, det ska ju vara något medel för skinn, dock tror jag att man inte ska ta vanligt som är för soffor. Eftersom skinnet utsätts för både riktig kyla på vintern och värme på sommaren, det utsätts ju inte en soffa för direkt. http://farm4.static.flickr.com/3255/253 . 654a9a.jpg Någon som har något bra tips på något bra behandlingsmedel som får skinnet att se nytt ut hela tiden och inte spricka och skrynkla sig?



Svar på inlägget: Vad göra rent skinnklädsel med?



det här är klart det bästa på marknaden jag vet. http://www.youtube.com/watch?v=TpkoruQW . r_embedded http://meguiars.se/Webshop/tabid/344/Default.aspx


Ja brukar köra skinn/lädermedlen de säljer i alla "möbelvaruhus". Funkar fint


Ett hett tips är att använda medel sam används till sadlar, dvs hästsadlar. Det finns få läderprodukter som slits så hårt som läderutrustning för hästar då det används i +30- -30, och som utsätts för regn, snö, lera och sol. Finns i ridsportbutiker. Använd först lädertvål och sen läderbalsam. Effax är ett bra märke, ca 140 spänn för en stor burk läderbalsam tex.


Kontakt Leather Master Scandinavia Klangfärgsgatan 16 426 52 Västra Frölunda Sweden Tel: +46 (0)31 69 51 50 Fax: +46 (0)31 29 70 35 Mail: info@leathermaster.se Öppettider vinter Mån-tors 8-17 Fre 8-16 Här får du de bästa du kan använda till din bilskinn klädsel Det bästa utan fantasi priser Har själv använt både rengöring och deras färger Alltid 100% resultat Och du får en proffsig vägledning helt gratis



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka