Hur lacka små lacksläpp?

Har lite små lacksläpp här och var på bilen, som börjar rosta lite grann. Förmodligen är det stenskott som orsakat dem, och de är mellan två och tio mm i diameter. Men hur fyller jag i dem? Jag har köpt biltemas rostätare, som jag har tänkt använda som primer. Jag har också köpt bättringsfärg på sprayburk. Men jag kan ju knappast spraya så små lacksläpp? Ska jag spruta ut lite färg ur burken, och fylla i med en tops, nagellacksborste eller liknande? Andra tips är också varmt välkomna!



Svar på inlägget: Hur lacka små lacksläpp?



Så som jag kan tänka mig att man går till väga, tillägger att jag inte är någon expert på det hela. Gällande de mindre skadorna skulle jag föreslå att du slipar lite lätt med sandpapper så att ytan blir jämn och använder dig av lackstift. De större, 10mm, är mycket svårare. Är det många skador på samma karossdel är det nog blästring - grund - lackering som gäller tyvärr.


är det rost måste ju givetvis den slipas bort, är det metalliclack?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka