Mycket smutsigt och korroderat motorutrymme?

Hej, jag är på biljakt och har nu hittat ett objekt. Tyvärr så är bilen mycket vanvårdad till det yttre men fin inuti bilen. Det är en Opel Vectra 1.9 cdti kombi med automat-07 med 13000mil på mätaren. Lacken bryr jag mig inte så mycket om då den kommer att lämnas in och bli rekonditionerad. Motorutrymmet är jag lite mer misstänksam mot. Det är kraftigt nedsmutsat och korroderat och det finns rostavlagringar lite varstans på kopplingar, bultar, klämmor osv. Detta ska också göras vid för priset jag fått men frågan är hur bra en motorrekonditionering blir och hur mycket som skadats innan av korrosion? Är det köpvarning eller?



Svar på inlägget: Mycket smutsigt och korroderat motorutrymme?



är det smutsigt så är det nästan ett plus, olja o sådant skyddar mot rost. fundera på om du får göra en motortvätt med avfettning (ordentlig) och högtryck med varmvatten, brukar göra under med skitiga motorrum


Tackar för svar, men bilen går bort. Pedantjäveln i mig är framme och skriker nej,nej, nej. Jag följer den magkänslan och tittar vidare efter ett mer välvårdat objekt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka