Vad har hänt med fälgarna?

Då jag inte haft pengar och ork att köpa nya däck till fälgarna tänkte jag sälja dem nu, men när jag tvätta dem upptäckte jag det här? http://imageshack.us/photo/my-images/840/flgx.jpg Är de klarlacken som släppt?



Svar på inlägget: Vad har hänt med fälgarna?



Ser ut så ja


ser ut som om det har kommit in fukt någonstan och fälgarna börjat erja


ajdå.. låter inte bra! vad kan man göra? funkar de att ta bort klarlacken som de beskriver här? http://forum.musclecars.nu/showthread.php?t=1723 och slipa bort de ?


Vågar inte svara på det...


Som de ser ut nu känns de ju inte som de är värda spec mycket... någon annan som törs svara?


någon som vet något ställe i karlstad med omnejd annars som kan fixa sånt?


Hitta nån som kan våtslipa & klarlacka dom..men lär kosta en slant


Jag har likadant på mina, så du kan väl skicka ett pm om du får dem fixade?


Gör som jag då, jag polerade mina fälgar dock fälgbanan endast men funkar ju på alla ställen. Jag sprayade på CRC GASKET REMOVER finns b.a hos OKQ8 eller andra ställen och det funkar kalas att ta bort klarlack med. Sen våtslipa med 120 240 400 800 1200 papper körde jag med och sen autosol som avslut och sen ett bra vax för att skydda. Och mina fälgar håller finte efter flera månader med regn o skit.... Lätttvättade som bara den....





Fear38 Det ska jag nog testa göra i vinter då när man har av fälgarna och är i garaget! återkommer med bilder och hur det blir!


Du behöver maskeringstejp, biltema färgborttagning, en pensel. Tejpa för all svart yta noga så bara chromade ytan är tillgänglig pensla på en del färgborttagning låt det stå ett dygn så ser du att det har släppt tvätt bort skiten, sen antingen lämnar du in dom på klarlack eller så kör du sådär men torkar av dom hela tiden när det regnar så är det ingen fara... Skicka ett PM för hjälp.


hmm... tycker CRC GASKET REMOVER är mycket bättre och snabbare, för mig tog det ca 20 min innan jag spolade av med högtryckstvätten o klarlacken släppte kanonbra.


Tja, ilanda karosseri och lack bör kunna fixa det där, kolla där http://www.ilandakarosseri.se/



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka