Hur tar jag bort hundhår från bilen?

Hej Har en bruks bil som har en massa hundhår i, jag missade verkligen detta då det var mörkt när jag köpte bilen(dumt jag vet), nu till frågan, hur får jag bort detta? har provat med en sån här roller(heter det så) ni vet med tejp, dammsuga hjälper inte alls, det är inget fräsht jobb direkt att göra men det måste göras.. Uppskattar verkligen eran hjälp, det är en peugot 106 från 96 om det har någon betydelse, vanligt tygg är det också.. mvh



Svar på inlägget: Hur tar jag bort hundhår från bilen?



http://shop.bollnasbilvard.se/hundharsb . c-435.aspx Sådan plus dammsugare kör jag med på jobbet. Funkar kanon!


om ovanstående skriver är en borste för ändamålet oslagbart. Annars funkar en gummihandske oxå rätt bra. MVH/


Halloj blev sent svar här, drog iväg en beställt på denna borsten samt lite andra produkter innan rengörning av brukis bilen, ska man alltså använda dammsugare på själva bortsten när man har fångat hår dvs? kanske förklarar dåligt nu...


Ja ha damsugaren i ena näven o borsten i andra, resten kommer du klura ut as you go:) MVH/


det hoppas jag


Jag köpte en gummi borste från mekonomen och sen borsta jag högar och dammsög bort det vart kanon plus vatten dammsugare. det var i en bil som var helt sjukt mycket hund hår i.


http://www.google.se/search?hl=sv&s . mp;bih=618 en sådan funkar även utmärkt iaf i min bil då hunden åker i baksätet å man vill juh kunna sälja bilen med så då äre bara te att gno i cirklar.


Sedan kan du underhålla den varje vecka med en tejp-roller...som man använder till kläderna... Snabbt & smidigt!


Jo... men jag har ju ingen hund så behöver ej underhålla den! ska ta rejält arbete nu under helgen





Då är gummiborste att föredra, samt en dammsugare sidan om så du slipper "flygande" hundhår. Tålamod och mkt energi och bilen blir säkert fin igen. Sedan kan du köra en klädseltvätt, så får du upp fräsch doft i bilen. Slippa eventuell "våt hund" doft. Lycka till!


hur gör jag för att slippa våt hund doft?


som ovan nämde, klädseltvätt kommer göra susen.


:-)


hade samma problem förut, Farsan min köpte en bil av nå pundare! och när vi kom hem så såg vi att hela skuffen var täckt med 5 cm tjock grå päls! Tog en stålborste och rev av dom första centimetrarna! sen verkstads dammsugare, en sån där kraftig en som suger både vatten och skruv! fick bort allt men tog ett tag innan man fick bort den äckliga runk lukten! bilen var en volvo 850


Fyfan jag känner igen det där, var precis samma sak här, jag mådde ILLA, fyfan, tyvär så är det här mitt sämsta bil köp någonsin, förra veckan så rasa avgassystemet, nu gick bensin spridaren i sönder, känner mig så grovt lurad aja nu blev det offtopic.. men funderar på att köpa någon billig mask eller så, för det luktar så jävla äckligt, hundhåret ser ut att komma ifrån en björn, fyfan.


usch då! ja lukten är så vidrig så går inte att beskriva! haha vi hade bilen 1 månad och körde skit med! sen sålde vi den för 300kr!


jag brukar dammsuga i den mån det går sen äldar jag bort hundhåret + en tvät=som ny


Tacka vet jag min Volvo 850... Det enda djur är tjejen som ibland är som en vildkatt.


har en Jack russel som hårar lite, brukar göra med en gummiskrapa man ahr till fönster putsning fungerar kanon. även på soffan hemma är det grymt bra!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka