Diamond Car Wax originalversion från USA?

Försökte vaxa min hemma lackade Mercedes med Biltemas Wax POLISH. Detta fungerade dåligt så jag gav upp efter en stund. För en massa år sedan använde jag Diamond Car Wax från USA. Detta vax var lättarbetat. Man gnider ut vaxet över hela bilen. Sedan skall bilen stå och torka en kvart. Torka därefter med en torr trasa och bilen blir jättesnygg. Tyvärr så säljs en massa dåliga kopior med namnet Diamond Wax. Har köpt dessa skitprodukter några gånger och blivit jättebesviken. Finns det någon här på forumet som vet var man köper Diamond Car Wax originalversion från USA? Eller något annat vax som man bara gnider ut och torkar av efter en stund.



Svar på inlägget: Diamond Car Wax originalversion från USA?



är nog så att din bil behöver en polering,, har nog inte nå speciellt med wax att göra om det suger fast,, du har mest troligt inte klarlack på den,, om det är röda bilen du tänker på.. kan vara oxiderad och då blir det tung jobbat,,,


Hittade inte Diamond Car Wax från USA så det fick bli ny lackfärg istället. Sprutade halva Mercan igår. Den blev blank. Skall nog ta den andra halvan om vädret tillåter. Om det regnar på nylackat inom 12 timmar så brukar bilen bli matt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka