Värdeminskning om service görs av icke märkesverkstad

Som rubriken säger så undrar jag om det kan bli en värdeminskning på bilen om vi väljer att göra en 6000 mil service på en icke märkesverkstad? Det är en Open Astra -07 Eftersom vi ska sälja bilen efter jul så hade det ju varit trist om värdet hade minskat bara för att servicen inte blev gjord av en Opel verkstad. Vi kommer mest troligt att byta in bilen när vi köper en ny.



Svar på inlägget: Värdeminskning om service görs av icke märkesverkstad



Då det handlar om en såpass ny bil så skulle jag serva den på auktoriserad verkstad! Finns säkert privat folk som gör jobbet minst lika bra till hälften av vad en Opel-verkstad tar, men det är ju fortfarande för bokens skull, för syns skull. Känns bara bättre om den är gjord på auktoriserad verkstad! Allt detta kan leda till värdeminskning, då den privata verkstan kan vara en vän som bara skrivit på o inte ens gjort hälften av vad som står i boken! Köparen kan i fråga vända sig till Opel, men inte till din kompis! Mvh



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka