Polera bort SAAB-logan?

Hej! Jag tycker att det ser snyggare ut om man tar bort bokstäverna baktill på bilen, exv SAAB-bokstäverna som sitter på bakluckan. Hur bär man sig åt för att inte skada lacken ? Vilken metod är vanligast? Tack på förhand, Albin



Svar på inlägget: Polera bort SAAB-logan?



Hahahah! Helt rätt!


HAHAHAHAHA FY FAN VAD KUUUUUL. Jag trodde jag var ute på garaget.org som är för 18 åringar. Kom nog in på moppenet eller nån annan sida för små barn verkar det som..... On topic:Försök ta någon plast platta eller något och bänd bort loggan med sedan polera bort resterna eller köpa någon lim borttagare finns på biltema och heter "Label off" om jag inte minns fel


Förlåt, ska vara seriös. Men jag tog bort mina emblem med fisketråd och "sågade" bort dom. Sen körde jag med värmepicka och aceton och gnuggade bort resterna.


använde en plastkil o bände bort dom resterna är bara gno bort


Visserligen en gammal tråd enklaste sättet att bli av med emblem. Vanlig fiskelina den sorten som är lite genomskinlig inte en sådan flätad variant, den kan skada lacken. lägg fiskelinan under emblemet och "såga" försiktigt igenom tejpen. Sedan är det bara att ta värma pistolen och värma på tejpresterna och pillra bort, akta så lacken inte bränns. Klister resterna som ev. kan finnas kvar tas bort med T-röd, Aceton som förslogs tidigare ska ni vara mycket försiktiga med. Kommer aceton i kontakt med bakljusen spricker dessa direkt, samt att de blir extremt matta.


Som folk ovan redan påpekat, värmepistol gör jobbet väldigt bra.


är säker på att det räcker med värmepistolen och riktiga smedhänder eller arbetshandskar om dom saknas.


Vad hände med att kunna tänka själv, fortsätter det så här kommer folk inte kunna 1+1 om några år... Kan inte någon förklara hur en värmepistol fungerar när ni ändå håller på?


En elmotordriven fläkt suger in luft i varmluftpistolens bakre ände, luften blåses sedan genom ett väldigt hett värmeelement. Luften passerar sedan ut genom varmluftpistolens motsatta ände och är väldigt het.





Skall man hålla den sidan som suger in luft mot emblemet och hoppas på att resterna av tejpen sugs loss?


Precis, annars finns det god risk (chans snarare) att SAABhelvetet smälter, samtidigt ska du hålla den blåsande änden mot högra örat och känna hur den varma luften passerar igenom ut genom det vänstra.


läs den och gråt. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=209114


Undra vad som gick fel i skolan, eller så är det en gosse som har pappa betalar-tänket, men en dag ville inte pappa betala mer och han var tvungen att göra det själv och det hela slutade i big time failure.


visst är det underbart? mänskligheten utvecklas påstår forskarna, jag betvivlar detta starkt. ingen behöver ta något ansvar eller tänka på egen hand...big time fail for mankind


Just att tänka ut en logisk lösning på ett logiskt vis verkar vara en svaghet som vissa individer är drabbade av, att kunna självutvecklas verkar vara en svaghet hos detta folk. dom måste hela tiden fråga hur man skruvar lös något, t.ex en hjulbult, 18s hylsa, nästa gång vet dom att det är 18, men så köper dom ny bil och det är 19 och då står dom där och kliar sig på huvudet igen och kan inte förstå vad som är fel. Kan det va fel bultarna på bilen som har "för stora" bultar? Kan det vara fel hylsa som är "för liten"? Eller är det helt enkelt så att en annan bil kan ha annan storlek och att det är helt normalt? Näe usch, jobbigt, bäst vi frågar på nätet....


Jävligt ot nu, men hur har jag kunnat missa den tråden? Den gjorde fan min söndagkväll


Tråd låst pga för mycket OT. Svaren på frågorna har redan blivit besvarade.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka