Blästerpistol eller punktblästerpistol?

Hallå. Jag ska fixa lite rost som jag har fått på min bil och det är ett större område på ca 30x30cm med ytrost och jag funderar lite på vilket som är bäst? Det är väll troligen att blästra som är det bästa men då undrar jag vilken blästermaskin jag ska köpa och vilken blästersand ska jag använda? Här har jag några som jag funderat på men ni får gärna komma med andra tips Det finns ju denna :http://www.jula.se/blasterpistol-076100 Även denna : http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Tryckl . tol-17355/ Eller den här men den tar ju bara ett litet område i taget? http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Tryckl . ter-17354/ Jag hade föredragit : http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Tryckl . tol-17355/ Vilken hade du köpt och vilken sand? MVH isrally.



Svar på inlägget: Blästerpistol eller punktblästerpistol?



Om jag skulle valt mellan dom så hade jag skaffat http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Tryckl . tol-17355/


Okej tack för svar, men är det ingen annan som har något tips?


köp den första isåfall... håller nog inte länge. så köp olivin sand dammar lite mer, men bättre för såna små pistoler


Okej tack för svar


Tänk på att efter att du blästrat har du ca 30 min att lägga någon form av grund innan rost processen är igång igen... Beror även lite på fuktighet osv där man håller till.. Men blästra och torka med tinner/kembensin sedan grundar du så blir det nog bra! /mvh soyd


Okej tack för tipset, Jag kommer att börja rostlaga när våren börjar dyka upp. Jag kom och tänka på en sak, jag har ju bara en liten luftkompressor och jag undrar kan det funka med den eller måste jag skaffa en större? Just nu har jag julas 24 liters. Någon som vet om det funkar med den?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka