Polera tillbaka glans på plastlyktglas?

Tog lös mina baklysen på saaben och bytte en lampa. Såg då att det var ganska matta glas. Testade slipa upp med våtslippapper 1200 men det blev inte bättre. Testade även med lite autosol verkade inte hjälpa mycket det heller. Någon som har något bra tips hur man ska göra?



Svar på inlägget: Polera tillbaka glans på plastlyktglas?



men daniel autosol kan du ju inte gnida på lyckt plasten och inte häller slipa då blir det ju bara värre då kan däri mot polera det med nå finare polerings medel och med maskin inte för hand för det hjälper ingenting det går att få bort dom fulaste reporna med lite finare rubbing med det är viktigt att du kör med maskin för du har inte samma hand kraft som med en maskin.mvh Avve


Okej, hade läst nån stans om att man kan använda våtslippapper. Men då får jag testa med polermaskinen och rubbing och se om det blir bättre.


tästa först med polering innan du kör med rubbing


Jag har fixat matta framlyktor som gav för dålig ljusbild på bes. Genom o våtslipa med fint sandpapper o sen polerat och blev extremt bra resultat ska leta fram bilder om ni vill se..


om man behöver gå på med 1200 är d väldigt slitet ,man går då efter med 1500 och sen 2000 ,först efter det börjar man polera


prova att söka då det finns en väldigt bra tråd om just hur man fixar till lamp glas


Här har du en bra guide: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=156677



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka