Bästa avfettning, schampo & vax!

Hej! Jag skriver trådar på löpande band här! Dumt nog kommer jag på andra frågor jag vill ha svar på hela tiden! Så nu frågar jag efter er åsikt om både avfettning, schampo och vax så jag har allt på ett och samma ställe! 1. Bästa avfettning :2. Bästa schampo :3. Bästa vax : Priset får gärna vara i klass med Meguiar's produkter! Fråga mig inte om vilken sorts t.ex. schampo (med eller utan vax) eller vilken typ av vax jag är ute efter, för jag är endast intresserad av att höra vad ni tycker är bäst, vilken typ det än är! Tipsa gärna om andra fina produkter också, t.ex. "torkdukar" m.m.! Tacksam för alla svar! MVH, Lisa!



Svar på inlägget: Bästa avfettning, schampo & vax!



Bästa avfettning/ar är enligt mig: Kallavfettning mac prickbort Alkalisk HD grön Bästa schampo: Dodo juice born to be mild (utan vax) Dodo juice sour power (med vax) Torkduk: http://www.gmcardetailingwebshop.se/mic . x60cm.html Valet pro drying towel och på bästa vax/lackskydd så skulle jag säga cquartz alt PPS



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka