Köpråd Högtalarkit fram, polo -00

Hej igen! Jag har precis inköpt en ny huvudenhet, en Kenwood KDC-BT92SD. Det blev väldigt mycket bättre ljud i bilen med den! Men jag har fortfarande originalhögtalarna i min Polo -00 (5-dörrars). Jag känner att de inte riktigt orkar med speciellt mycket, och vill därför inköpa nya. Har alltså 6.5'' i båda framdörrarna, samt en diskant på båda framdörrarna i höjd med sidospeglarna. Jag vet inte vad som ger mig bäst ljud, men jag antar det är bäst att köpa ett färdigt högtalarkit? Ska det i så fall vara ett kit med diskanter sen midbas i de stora hålen för att ge bäst ljud? Eller ska jag använda annat alternativ till midbas? Har kollat runt lite, och de flesta har delningsfilter och jag har inte en aning om vart man ska sätta dem isf? Skulle som sagt behöva lite hjälp! Min budget ligger på ca 2.000 kr Tack! Kan även tillägga att jag inte tänker köpa något slutsteg ännu. Det kommer senare när pengarna finns! Kommer tills vidare köra kitet på min HU!



Svar på inlägget: Köpråd Högtalarkit fram, polo -00



ingen som kan hjälpa?


http://www.blekingebilradio.se/product. . -info-tabs dem kanske kan passa i framdörrarna? http://www.blekingebilradio.se/product. . ry_id=2693 sen de diskanterna? Har du inget där bak med då?


För dem pengarna är faktist detta kit riktigt bra, precis som det står så är ljudet väldigt detaljrikt! Dock gräver dem inte så djupt! (vilket ett midsystem kanske i de flesta fall inte borde heller). http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=299634



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka