Köpråd: Båtlarm

Hejsan Är ute efter ett billigt men fungerande båtlarm. Sökte lite på internet och fick fram en gammal produkt ifrån Clas Ohlssons butik. I paketet ingick en siren, ir-sensor, relä för att koppla lanternor så de blinkar samt en start/stänga av fjärr. Eftersom denna produkt är ute från sortimentet så frågar jag här ifall ni vet om det finns något liknande? Vart i så fall, och vad kostar de? Jag vet att det finns larm med GPS sändare som spårar via google maps osv med mobil, men detta är lite för dyrt och det behövs inget sådant enligt mig själv. Så.. om ni vet om något så tipsa gärna! Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Båtlarm



i vilken prisklass ska det ligga ungefär?


Allt från 0 upp till vad kan vi säga.. 1000? Kitet på Clas Ohlssons kostade cirka 250:- Men har du något som du rekommenderar, så tipsa gärna.


Kika in på vikinglarm.se



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka