Köpråd: Huvudenhet under 1300kr!

Hade tänkt köpa en ny huvudenhet till bilen. Främsta anledningen till att jag vill ha en ny är för att jag ska kunna spela upp musik ifrån telefonen. Jag har absolut ingen kunskap vad gäller bilstereo så är tacksam för all hjälp. Har just nu en Jvc KD-DV4201 som satt i bilen när jag köpte den. Krav: Inte få sämre ljud än vad jag har nu (borde det väl inte bli om jag köper en nyare model?) Passa in bra med resten av inredningen (Röd/Orange) och inte se för billig ut (var och kollade på två pioneer idag och tyckte den ena såg jääätte billig ut medan den andra var snygg trots att priset nästan var samma...) Det ska finnas usb och 3,5mm(?) i fronten så det blir lätt att koppla in andra enheter. Jag ska inte bygga något ljudsystem så behöver inte vara någon jätte avancerad där man betalar för en massa utgångar och funktioner som man aldrig kommer använda, men vill samtidigt inte ha det billigaste. En bra stereo för en rimlig peng helt enkelt. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Köpråd: Huvudenhet under 1300kr!



Kanske någon av dessa? http://www.blekingebilradio.se/product. . gory_id=94 http://dbakuten.se/detail-item_id-318973


Är också inne på Kenwood. Tycker att dom är snyggare och vad jag har kunnat läsa mig till bland dom bästa ljudmässigt. Har kollat lite på 5051u men när jag kollar så får jag känslan att det är en modell som har funnits ett tag. Snygg och ett bra pris annars!!


Kenwood har jag alltid haft o kommer aldrig byta. Finns inget bättre för 1000 lappen


Har kollat lite på denna också: http://www.autohifi.se/?category_id=163 . d=KDC-4054 Tror jag vill ha med röda knappar och denna finns med både röda och blåa... Plus att jag har sett denna i verkligheten.


Har kollat runt hela kvällen och hittat två alternativ. Vet dock inte vad man ska statsa på... Den nya (http://www.autohifi.se/?category_id=163 . d=KDC-4054) lite mer basic eller den äldre (http://dbakuten.se/detail-item_id-318973) lite mer avancerade?!?!?! Känns ganska likvärdiga för mig men är som sagt inte speciellt insatt. Någon som har några egna erfarenheter av dessa spelare?


Har du en smartphone så borde du köra på http://www.autohifi.se/?category_id=163 . =KDC-BT42. Med den kan du spela musik trådlöst från mobilen till stereon. Annars är KDC 4054 är riktigt bra stereo med



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka