Köpråd: Audi S2 / S4

Går lite i tankarna på att skaffa en gammal audi, ska va med den 5cyl turbo spisen Vad jag har fatta det som så är dom väldigt "stabila", det går att plåga dom rejält innan dom packar ihop. Har läst lite här och var och motorerna och försökt att hitta info om vilke som håller bäst när det gäller effektökning, vet inte om jag har hajjat rätt men är det AAN motorn som är stabilast??? sitter den i S2 / S4? Hur e det med drivlinan, diffar, växellådor på dom, vilken av dom håller bäst??? Hur är det med karosserna, rost alltså. Finns det några vanliga sjukdomar på dom?? Lägg gärna upp länkar där man kan köpa tuning prylar.



Svar på inlägget: Köpråd: Audi S2 / S4



Tjena, jag är också en som går i tankarna om att köpa en gammel turbomatad quattro, typ S2 eller S4. Från vad jag har förstått är det driftsäkra och trimmvänliga motorer? Men hur är det med soppaförbrukningen? Om man bygger om en quattro till rwd kan man få ner bränsleförbrukningen då?


sök runt lite på nordicaudi.com så kommer du nog att få svar på alla dina frågor


dom tycker om soppa, men är roliga, har haft en s6 2,2t



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka