Köpråd Saab 9-5 eller Volvo v70

nu har sambon tröttnat på alla likbilar jag generellt älskar såsom 244 240 740 bla bla bla^^ vi letar efter en kombi till då gärna saab 9-5 eller v70 budgeten ligger på max 35k får man något vettig för det priset? har hört att man ska akta sig för saab med oilsludge och dåliga turboaggregat tips och råd vore guld värt



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-5 eller Volvo v70



Jag tror alla bilar har sina tillverkningsfel. Du får ingen V70 för 35 om den är hyfsat ny eller har inte gått väldigt långt. Däremot går det få en Saab från 2000 talet som inte har gått för mycket. Däremot tycker jag personligen att du ska se till att servisar är skötta. Att oljan är bytt i tid är svårare att kontrollera. Att kamremmen är bytt om den gått sina mil för det. Att vevhusventilationen är modifierar uppgraderad. Att trubon mår bra och det inte är några rökutvecklingar vid kallstart. Undvik turbo vid både Saab och volvo. Lycka till Själv får jag byta turbo på saaben.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka