Köpråd: Kombibil 05- max 80tkr och krav kamkedja.

Hej, Ska bli pappa i december så nu är det kombi som gäller. Letar därför efter en billig men säker sådan. Billig att köra, serva, försäkra, ja billig i allt som hör bilägandet till. Har dålig erfarenhet av kamrem så därför är kamkedja ett krav. 2005 eller nyare och max 80.000 kr. /Duke2k



Svar på inlägget: Köpråd: Kombibil 05- max 80tkr och krav kamkedja.



Diesel eller bensin? Toyota Avensis har kamkedja men vet ej hur de är kvalitetsmässigt.


volvo v70 är väll bra och säkra bilar


saab 9-5 eller 9-3 är bra köp läge på saab nu 9-5 an har kamkedja du får en fin 06 eller 07 för det priset. lycka till med bilköpet.


Diesel, bensin eller någon typ av flexifuel spelar ingen roll. Volvo gör säkra bilar ja, men läste nyligen att servicen är löjligt dyr, och efter att ha ringt runt till olika serviceverkstäder så verkar detta stämma, tyvärr. Nja, Saab har aldrig varit något för mig.


Opel Vectra http://www.blocket.se/stockholm/Opel_Ve . amp;last=1 eller Toyota Avensis som någon sa tidigare diesel http://www.blocket.se/ostergotland/Sven . 11&w=3 bensin http://www.blocket.se/goteborg/Toyota_A . 11&w=3 Eller en Toyota Corolla som även går snålt http://www.blocket.se/alvsborg/Toyota_C . 11&w=3 Hur mycket kör du per år? Diesel kostar ju mer i skatt, men kör du mycket så tjänar man på det med tanke på förbrukningen.


Tack, men bilar som gått upp emot 25000 mil köper jag inte. Funderar just nu på att köpa en Ford Focus 1.8 Flexifuel. En fullt utrustad 08:a med en ägare som gått knappt 6200 mil för 76.000 kr och 6 mån garanti. Är reserverad och skall provköras under morgondagen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka