Köpråd volvo V70 2,5T Business Plus

Nån som vet är det vettiga bilar? dock tycker jag 109000 är lite dyrt? Skall jag tänkta på nått mera är det kamren på dom o när skall den bytas?



Svar på inlägget: Köpråd volvo V70 2,5T Business Plus



Det är mycket bra bilar. Kommer inte ihåg när kamrem ska bytas men min är inte bytt dock så har min bara rullat 5000. En kompis bytte vid 10000. Glöm inte att vattenpumpen också ska bytas vid kamremsbyte. Låter du bilen stå länge samlas det lätt luft i servon men det är lätt att fixa på ugefär 10-40 minuter beroende på hur allvarligt det är. Glapp i kräningshammarstag (bak) brukar också vara vanligt men det är inget som påverkar säkerheten och det är lätt att byta. Annars är det problemfria bilar, pålitlig. (Utgår från att du menar V70N)


Bara att köpa ! Kolla så den är servad bara !


Skit sköna bilar! Min förra ligger nog ute för typ 98 000 tror jag.. volvo här!


12000 mil eller 6 år säger väl serviceintervallen på V70N och 15000 mil eller 6 år på V70 Gen1.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka