Köpråd Amerikansk bil

Har tänkt köpa en amerikansk bil och har kollat på några olika bilar och undrar lite om dom. Antingen en Cadillac Bls 2,0T eller 2,8 Liters motor Chrysler sebring 2,7 -2008 årsmodell Chrylser 300c 2,7 -2006-2008 årsmodell Är motorerna hållbara? För och nackdelar med bilarna är hållbarheten bra eller måste man till verkstad hela tiden? och vad ni tycker lite allmänt, vilken hade ni valt och varför.



Svar på inlägget: Köpråd Amerikansk bil



BLSen är ju en saab 9-3 med cadillac emblem som är byggd i Trollhättan så det lär ju lätt vara den bästa av dom 3 bilarna då jag vet hur den amerikanska byggkvalitén är.


300C 08- och framåt är bra. Jag kör min på ca 0.91 l/mil. Förvisso har ljusmodulen packat ihop en gång. Var beredd på att den är lite slö.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka