Köpråd volvo 700 serien med T5 motor

Har fått en request av Kristins bror att lägga upp en köpråds tråd ang dessa alternativ. Det han ville veta var vilken av dessa är mest prisvärd att köpa? Alt 1. http://www.blocket.se/angelholm/Volvo_7 . =9&w=3 Alt 2. http://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_76 . =9&w=3 Alt 3. http://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_74 . =9&w=3 så vilken av dessa bilar är alltså mest prisvärd?



Svar på inlägget: Köpråd volvo 700 serien med T5 motor



Av bilderna att döma säger jag 1:an... dock undrar jag om den är reggad för carfax säger ju 115hk.. men klart snygg bil till vettig peng..


reagerade på det oxå, men han har kollat rätt länge efter T5 bilar, vissa är relativt nyreggade tydligen och därav visas inte den rätta informationen. vet inte om detta stämmer men det bör man ju kunna ta reda på om det blir aktuellt med denna Btw.. är det ingen som styvar upp chassit lite? typ dämpare/fjädrar osv så den inte kränger så jäkligt?


Lätt alternativ 1, sitter ju bra grejjer i motorn och en M3 VÄXELLÅDA!


tycker personligen den ser bäst ut oxå, men det är kanske bästa bilen för dom pengarna och med dom grejerna som sitter på?


Va nej nej man vill ju ha kvar "slagskeppskänslan" i bilen ju..hahaha reagerat på det jag med..


haha ja visst. dock vet jag inte hur "nya/fräsha" grejer känns men när dom börjar bli lite smått slitna så kränger ju iallafall vinterbilarna 2 dec i sidled bara man svänger in på gården


Ja det är d ju lätt, jag hade valt den alla gånger


1:an är väl Jip som säljer här på garaget.org?


1:an + ca 20 000kr på väghållningsdetaljer!






den som är minst rörd...mitten går jhu fetbort direkt...multlink och ser skruvad ut alla är skruvade så klart men man ska välja den som ser minst skruvad ut först det är för mycket pengar för en sån... men 1:an hade jag valt helt klart sen hade jag lagt 10-20K på väghållning utan sänkning


Stämmer OM den nu inte är reggad så är det inga stora problem alls, bara allt är rätt gjort, vilket jag tror det är


låter kalas han är riktigt sugen på 1:an, motorn ville han gärna ha gjort sen som sagt väghållning ville han nog ha och pilla lite på i sommar & sen lite större i vinter. Vill släpa med mig nu 120 mil totalt på en dag och ev köpa den på fredag Men 1:an står som 1:a val iallafall tackar för alla tycken så att säga


3an hade också BMW låda tyckte den såg fin ut med en S60 motor


Lite mer old school med en riktig trubbnos också Snart veteranbil så det kan vara ett bra framtidsköp.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka