Köpråd: Audi S6 4.2l V8 -00

Ja Hallo! Har kollat på en Audi S6 som jag är väldigt intresserad utav. Åker och tittar på den nu på söndag elr måndag. Undrar vad jag ska kollat på, asså standard fel och liknande. Försäljaren säger att bilen är i perfekt skick. Men visst kan han ha "glömt" tillägga något. Ja just det, bilen är importerad -04 Tacksam för svar! /Rubrik och bytt forum. Mod.



Svar på inlägget: Köpråd: Audi S6 4.2l V8 -00



Audi-sjukan; Listerna längst ner på dörrarna faller av så fort man kollar på dom Sen vet jag inte om V8an har olje-servo för bromsarna, men om den har det så brukar den få slut på gas i "bomben" (finns massor med info på nordicaudi) Nya finns inte att få tag på inom sverige. Den delar även olja med styrservon, och slangarna som går därimellan är klena och läcker gärna när dom torkat ut. Quattro-stag. Dom ska stabilisera bakvagnen, men tar mycket stryk så dom nöts fort. Nya är SVINdyra.


Tack för svar!


Men jag inser nu att det var en -00 (Jag tänkte på c4-karossen) Så strunta i allt jag sa


haha ok. Men hur är det med framvagnen?? Audi har dubbla länkarmar vad jag vet. Och dessa pajar lätt. Är det verkligen så på dessa S modeller också?


Dom lär väll vara lite kraftigare på S-modellerna, men det är ju fortfarande 100 stycken


Hahah aa men tack ska du ha !


gå in på en audi verkstad å be snällt om att få en kopia på servicehistoriken från tyskland (gissar att bilen är importerad därifrån) och sverige, sen jämnför hur det stämmer med bilens servicebok. för något år sen så tänkte jag köpa en s6 -00 som var importerad -04, på ca 4 månader hade bilen rullat ungefär minus 14000 mil


hahaha De va tråkigt. Men jag har skaffat mig en S6 -00 nu och fick blocketförsäkring. Sen så stämmer allt med bilen, och bilen är i väldigt bra skick för sin ålder Bilen är import från Italien!


s6an jag tänkte köpa har bytt ägare nu i början av april, kan det vara den du köpte? ULK***, kommer inte ihåg om den var silver eller grå.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka