Köpråd: USA FRONT på blocket

hej! såg en annons på blocket för inte så längesen angående en usa front som säljes för 1500:- fronten såg väldigt fräsh ut nya lampor, blinkers och allt det där. säljaren hade ett telefon nummer men när jag sökte på den hitta jag ingen. på annonsen heter han Volvo! i slutet på annonsen så säger han att han heter Daniel och nu undrar jag om detta skulle kunna vara en som fejkar annonsen och bara ute efter pengar eller en riktig tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd: USA FRONT på blocket



Troligtvis går numret till ett oregistrerat kontantkort, inget fel med det, har själv det. Volvo (eller bilmärket) brukar folk (oftast invandrare) skriva då de vill av en eller annan anledning dölja sitt namn. Behöver inte vara något lurt men det kan vara det på samma gång, svårt att säga. Testat att ringa och prata med honom?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka