BMW 320 ci coupe drar i ratten

jag bytte till sommardäck och sen efter det så börja den ''greppa'' eller vad man ska säga. lite för mycke . eller så känns de som att den svänger själv ibland. drar i ratten. eller när man bromsar. har detta något att göra med att de kan va nåt löst med framvagnen ? det står inspection på skärmen när jag startar den. det är en 04



Svar på inlägget: BMW 320 ci coupe drar i ratten



Vilken dimension har du på däcken? Antar att de är bredare än vinterdäcken, och bredare däck spårar mer. Min e46ci spårade sjukt mycket med 18" Inspection är service föresten, dags att serva bilen!


joo jag vet, ska serva den imorrn:) men jaa jag bytte typ från 16 plåtfälgar till 17 tum aluminium sommar däck så , är det därför då ?


Min 323 Ci spårar också lite "för" mycket med sommardäcken på. Men det är väl smällar man får ta Finns inga direkta brister i chassit vad jag eller bilprovningen upptäckt, mer än att bakre länkarmsbussningarna fram kanske är lite mjuka, borde kunna påverka negativt en del. Ska byta dessa inom någon vecka så får se om det blir bättre (bytta på garanti sist 2004).


jaha okej, gött att de inte lär va något då tack för alla svar steifan, du e en BMW gud ) du har en fin jävel btw:P köpte tyvärr en 320, och fattade vad du menade med lite seeg sådär. men de skiter jag i för den e så snygg faceliften. kanske trycker lite till kräm i den sen. vill helst ha lite småfix på den typ som fina fälgar och en CSL baklucka. kanske M3 gälarna. ser lite fake ut så vetefan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka