Köpråd: Audi A6 2.7Biturbo Automat Quattro!

Audi A6 2.7Biturbo Automat Quattro! Jajjamen, en god vän till mig vill köpa en sådan bil.. Jag har hört dessa bilar tar en del olja faktiskt, stämmer det? Bilen har gått 7900mil och är en 03a. Bra att veta? Tänka på? Den ska också vara ganska duktigt utrustad! //Tack!



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A6 2.7Biturbo Automat Quattro!



Har bara hört positivt om dessa bilar. Tror att det är en riktigt fin bil:)


Fasen så skönt! Vet bara att 03an har den "gamla" V6an i sig. Men det kanske inte gör nått


Hade en A6 C5 innan med halvelstolar. Något som störde mig enormt var att det inte gick att få någon bra körställning, det gick inte att justera lutningen på sitsen, bara höjden, så långresor var lika med kramp i benen.


Ah, de va bra och veta!!


samma känsla här! enormt bekvämare med s80!


den som jag har kört var helt ny så... men jag minns att 230/250hk var inte så mkt för en 2,7 biturbo jag hade lite probl med att hitta korrekt sittställning. Dålig bil var den inte, men med tanke på dagens priser finns bättre alternativ.


Inga S-line / Sportstolar då antar jag. För sportstolarna i S-line paketet går visst att tilta sitsen på! Samt att det finns utragbart lårstöd. Kalas stolar att åka långt i. Angående oljan så drar alla audis lite mer olja än normalt. Även ganska nya. Dock inget som är fel eller skadligt. DEt bara är så. Precis som att T7 SAABar har en tendens att dra lite olja (även lågmilare då)


Okej tack!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka