Köpråd: Chrysler 300c Vs Lexus is 250

som rubriken lyder, är sugen på ny bil och det lutar mot någon av de modellerna. runt årsmodell 2006-2008, Vad tycker ni? vilken bil hade ni valt och varför? kom även med tips på liknande bilmodeller



Svar på inlägget: Köpråd: Chrysler 300c Vs Lexus is 250



Hade utan en sekunds tvekan valt Lexus IS250, en härlig liten vagn som går extremt tyst och mjukt samt håller ihop väl. Jag hade inte funderat över att köpa en bil i denna klassen som har så usel inredningskvalité som Chrysler 300C, det är som en dålig parodi på amerikanska bilar. Dessutom är 300C inte vidare vass på andra punkter heller, varken komfort, driftsäkerhet, väghållning eller körglädje. Lexus är trång vid en jämförelse, men överlägsen i övrigt även om Lexus inredning inte håller samma kvalité som tyska Audi, BMW och Mercedes. Ett alternativ jag personligen övervägt hade kanske varit BMW´s 3-serie (Direkt konkurrent till IS) eller 5-serie (I storlek med 300C). De är roligare att köra än Lexus som är lite mer av en glidare och ligger lite stadigare på vägen, annars är dem jämna.


Jag hade nog valt 300C:n, den är ju lite udda och fräck medans lexusen är mest som alla andra bilar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka