Köpråd för bil, minst 200hk, max 150k

Hej mina vänner! Tänkte jag kunde vända mig till detta forumet då många är specialister på just detta området Som rubriken lyder: Jag är ute efter en snygg åretrunt bil som också ska vara snygg nog att köra på sommaren med. Det ska vara minst 200hk och den får kosta max 150 000kr. Vad jag själv har kollat på för bilar/ tänkt mig är följande: Seat Leon Cupra R 225hk Audi A3 3,2l V6 250hk Audi S3 272hk Mazda 3 Mps 260hk Volkswagen R32 V6 250hk Ford Focus St 225hk Opel Astra Opc 240hk Det är dessa jag själv kommit fram till som passar bäst in på mina krav osv. Vad jag då vill veta/ få hjälp med av forumet vilken ska jag välja? Ni som äger dessa bilar/ testat får jättegärna stiga fram med alla sorters synpunkter/råd om allt. Kanske har jag också missat någon bil som ni tycker är mer prisvärd än dessa bilar? Bara skriv allt ni har, allt uppskattas Ha det !



Svar på inlägget: Köpråd för bil, minst 200hk, max 150k



Måste den vara fyr- eller framhjulsdriven?


Audi!


Volkswagen R32 V6 250hk Eller någon subaru!


Av de alternativen en S3 alla dar i veckan! R32an är riktigt slö i jämförelse så där skulle du bli missnöjd!


ford fucus st


Köp en billig R32 i bra skick sedan Turbo konvetera den har du det sjukaste!


Audi S3 272hk Mazda 3 Mps 260hk nån av dom jag sj hadde valt S3an men 3MPS är säkerligen riktigt rolig med


BMW 130i kanske kan vara något, om man bortser från att bilen ska vara skitsnygg http://www.blocket.se/lund/BMW_130i_M_2 . =6&w=3 Slipper åtminstone framhjulsdrift och fyrhjulsdrift


Vad söker du för sorts bil, Kombi, sedan, eller halvkombi? Framhjulsdrivet, bakhjulsdrivet eller fyrhjulsdrivet? Med eller utan turbo? Vill du ha stora trimmöjligheter? Du får gärna berätta vad du är ute efter så det blir lättare för oss andra att ge tips på bilar...






Spelar absolut ingen roll om den är fram, bak eller fyrhjulsdriven. Bara spä på


Vilken?


Aa en Subaru Impreza är ju inte helt fel... Dock ingen högerstyrd bara, måste ju vara sjukt svårt att köra om exempelvis en lastbil med en högerstyrd? Har aldrig testat en så jag vet inte, men så resonerar jag iaf.


Är det så? Har du kört båda? Men det är klart, s3an har ju turbo med som trycker på så är väl det antar jag?


m3 e46 ?


Den är fin, chippar man den med så blir det kanon.


Personligen föredrar jag bakhjulsdrift: http://www.blocket.se/stockholm/Lexus_I . 10&w=3 Även BMW har många trevliga alternativ i prisklassen du tänkt dig.


Det kan jag tänka mig, är det inte sjukt dyrt att göra det då? Vilka skulle kunna göra detta i Sverige? Är inte så duktig på att mecka ihop sådant själv nämligen. Hade varit gött o kunna sådant själv Eller kanske är bättre med en Golf GTI och chippa den isåfall?


Personligen tycker jag själv med att S3an är sjukt snygg och är säkert riktigt nice tryck i, har tyvärr inte testat den. Däremot har jag testat MPSen, jäklar vad den sticker. Riktigt bra tryck tack vare turbon, 2,3L


Det va inte så dumt förslag faktiskt, vet inte om jag tycker om utseendet riktigt bara



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka