Köpråd: Mitsubishi Galant V6 -02

En släde med sexa och automat som jag inte kan ett smack om! Ska åka 30 mil imorgon för att titta så åsikter är välkomna! Önskar helst åka hem med en nyinköpt bil. Den har rullat 16150 mil. Kamremsbyte??? 160 Hk är ett gränsfall. Vill inte att den är för trött. Eller att automaten är nervig och växlar ner i tid och otid.



Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi Galant V6 -02



Enligt min "Alla bilar 2002" är den 10 cm kortare och 6 cm smalare än en BMW E39 Sedan. Kamremsfrågan är givetvis högintressant! På pappret verkar den gå rätt friskt. Stämmer det? Är den Trång i kupén? Skinnklädsel är praktiskt men jag gillar det inte. Finns dessa utan skinn? Har även sett flera 2.4 GDi men antar att de faller bort pga sotning i maskin?


Galant V6 gissar jag att du ska kolla på eller? Go och bekväm bil med rätt hyffsad kräm i motorn och växellådan växlar fint GDI motorn ska du göra allt för att undvika då dom som du nämnt sotar igen! Edit:Naturligtvis var det Galant V6 stod ju i titeln, blindstyret var i farten igen


Har en kompis med en Galant V6 utan skinn, vet inte årsmodell men nog slutet av 90-talet iaf. Så antar att det är samma generation och då finns de utan skinn ja.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka