Köpråd: Miltal på en audi/360

Tjenare! Nu är det såhär att jag undrar hur många mil en audi/volvo 360 klarar av? T.ex. innan motorn rasar. Jag vet att volvo 2,7,9 serien kan gå en bit över 70 000 mil men jag är väldigt osäker hur många mil audi & volvo 360 klarar sig? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd: Miltal på en audi/360



360 har samma motor som 2,7,9 serien så det är lungt enda skillnaaden är att den är att motorn har mindre motorvolym 1.9l och 2.0l beronde på om det är en gammal eller ny B19 och b200 därimot finns det 340 med franska skit motor men vissa har även där rödblockare


Ok va skönt Men har du någon aning om hur audis är angående miltalen?


360 dör inte av motorras, den dör av rost. En gammal Audi är inte sämre, exets har rullat över 40k och går fortfarande fint.


det som dödar dom iaf om dom är lite nyare alltså 89- så brukar tyvärr hc halten dra iväg pga otäta ventilstyrningar och ringar men motorerna i övrigt lever förevigt kollar man på konstruktionen så är vw/audis 4cyl inte speciellt olik en rödblockare från volvo väldigt lätt mekade och inget direkt som går sönder pga enkelheten i konstruktionen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka