Köpråd:nissan primera-98

mors! ska evt åka och kolla på en primera-98 automat. så för och nackdelar? så specielt jag ska kolla på den? billig i drift? ös på!!!



Svar på inlägget: Köpråd:nissan primera-98



De rostar en del. Eftersom du har automat på objektet så antar jag att det är 2.0 som gäller. Du kan räkna med strax över 0.80 l/mil


joo rost vet iaf.jajemen de är det.okej är de landsväg körning då eller?


Mest landsväg ja. Tror jag såg annonsen nu. Ska den i på bes nu så pruta hårt och kolla allt noga. i synnerhet om handbromsen tar. Den brukar ta stryk på bilar med automat. Dessutom rostar de rätt duktigt i trösklar. Halvkul och byta dessa de första du gör... Har den trösklar som "bra att veta" på tidigare bes kommer den inte att gå igenom igen.


aa de är den som ska på bes i mars joo ja tänkte pruta bra mycke på den!!på bilden ser man att dörren är rostigt iaf,så rost är de första som ska kollas! likaså om man hör nå ifrån drivknutarna vid fullt rattutslag. väldigt sällan ja brukar testa handbromsen,så tack för att du sa de



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka