Köpråd: Passat 1.9 Tdi kombi. LB-reggad -00

http://tjorntorget.se/index.php?action= . l=&l2= Den finns 7-8 minuters bilväg härifrån så ingen större insats att åka och titta imorgon... Men den är LB-reggad och kostar 3051:- i årsskatt fast senaste bes var 2005! Innan jag ens funderar på att köpa så ska den startas så klart. OCH provköras. Har den stått i 4 år tycker jag nog att den ska starta med lite övertalning från Hyndan. Antagligen är bromsarna helt körda... Tydligen sv-såld men vem tror på att extravärmaren funkar? Är det en doppvärmare som går på 12V eller en dieselvärmare?



Svar på inlägget: Köpråd: Passat 1.9 Tdi kombi. LB-reggad -00



NEJ! Sen har stått länge, så jag skulle rekommendera byte remmar, vilket är ett par tusen, när var vattenpumpen bytt sist är då frågan? Hur mår dom jobbiga stagen i framvagnen? funkar handbromsen som den ska? Vill du ha en bra bil för pengarna och ska ha den länge, visst, kanske som utlåningsbil på din verkstad, om man nu har en sån, okej, men i ditt fall, lägg på 15000 och köp en BRA passat, helst lägger du på mer och köper en 01 eller nyare, faceliften är sååååå mycket bättre, bättre stag i framvagn, bättre bromsar, osv Men som sagt, den där skulle jag knappt starta utan att ha bytt kamrem med tillhörande löphjul/spännare och helst vattenpump, och såklart även multiribbremmen med spännare, flyger den stannar generator, ac pump, styrservopump, och då kamremskåpan är i plast, så är de inte säkert den gillar att rem som flyger i bitar utanför, ja de har hänt att multiribbrem som flygit av skrotat kamremskåpan och tagit kamremmen med sig på köpet


Känner lusten avta lite nu... Nej glöm den!


http://tjorntorget.se/index.php?action= . l=&l2= Denna kanske är bättre? Moahahaha!!!!


I detta faller ja, om än att det är mer värdighet i Passaten men din skitbil är iaf körklar



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka