Ica maxi sång! :D

Hallå! Någon som har hört låten Ica Maxi? Iallafall jag kan inte hitta den någon stans.. Den går så här typ: ica! ica! ica maxi! ica! "nanannanananan" Så om någon vet så kan ni länka, tack så mycket!



Svar på inlägget: Ica maxi sång! :D



Eh...är det denna? http://www.youtube.com/watch?v=rAsyjFUIioY


Tror inte det är den.. dom sjunger inte ica maxi väl ?


Nej men..vilken annan låt ska det vara då..?


Vet faktiskt inte.. enda låten som jag hittade är den som du länkade till.


Snart kommer väl ett inbitet ICA-fan och skriker "denna är det för fan", och slänger upp en länk..


om inte tråden hinns låsas först


Varför skulle den det? Den handlar ju fortfarande om ämnet..?


Det är inte den här låten ? http://www.youtube.com/watch?v=XZ5TajZYW6Y


Han menar radioreklamen som har gått här men det är ju inte säkert att den har gått i resten av sverige med. Och den går ICA MAXI, ICA MAXI, ICA, ICA, ICA!! Men vem fan vill höra den skiten frivilligt ?? xD






Nästan lite internet fail, en riktigt rickroll skulle ju bestå av ICA-titel och börja med ICA i videon och *sen* rick astley Är det förresten bara jag som tycker att den är rätt bra ??


haha jag vet men det går ju inte ändra titeln nejdå, den är skön


Och ICA reklammusik faller under kategorin: "Allmänt" Ämnet är fritt i princip så länge det hålls inom ramarna motorfordon och inte passar in i någon av de övriga kategorierna. Köpråd skall alltid ha en rubrik som inleds med "Köpråd:" ??


Ah..nej det är klart..


Jag hittade en här som iaf innehåller ICA MAXI-gapandet: http://www.sisterspointbutiken.se/icama . kfiler.asp


Låser och hänvisar till den här tråden http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=56665 Inlägget ligger förövrigt i helt fel forum Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka