Köpråd: DriftBillig Kombi Med Automat

Hej! Jag ska köpa en "ny" bil står och väljer lite mellan *Audi A4 Avant 1,8T Årsm ~ 04 *Wv Passat Variant 1,8T Års ~ 04-05 Tänkte höra efter om råd och ideer ang dom 2 bilmodellerna, Bra Vs Dåligt Bensinförbrukning O.sv Eller om någon har förslag på en Kombi med automatlåda som är billig i drift och prislappen ligger på 60-70 tusen. Behöver inte vara med Turbo mvh



Svar på inlägget: Köpråd: DriftBillig Kombi Med Automat



En Honda Accord från -03 har följande fördelar: +Japansk kvalitet så den sällan går sönder +Billiga reservdelar om något skulle gå sönder +Ganska bränslesnål. Drar 0,75 på motorväg och ner mot 0,56 på landsväg pga en smart 5-växlad automatlåda som använder lockup på 3-5 och motorbromsar på låga varv med bränslet avstängt ner till 22km/h. +Liknande kvalitetskänsla på inredningen som de bilar du räknat upp +Rolig att köra med bra "pace" +Billig i service pga kamkedja och 2000mils serviceintervall +Enkel att serva och fixa med själv (byta slitdelar osv) om man vill, står en massa i intruktionsboken hur man gör. +inte så vanlig +ganska tyst Nackdelarna är -dyr i inköp jämfört med andra modeller -dyr försäkring av någon anledning -sparsamt med utrustning i 2.0-varianten, dock finns regnsensor, en stereo med bra ljud och annat trevligt Syrran har just en sådan passat 1.8T med automat -04 och kombi och den drar ganska mycket bränsle.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka