Köpråd: Bil mellan 20,30.000:-

Tjenare, det är så att jag funderar på nyare bil mellan 20-30.000:- en bensinare. Undrar om ni har några tips på bra bensinmotorer osv. !!!OBS!!! Vill inte ha volvo.



Svar på inlägget: Köpråd: Bil mellan 20,30.000:-



det beror ju lite grann på vad du är ute efter. coupe,sedan,kombi? awd,bakhjulsdrift,framhjulsdrift, turbo eller inte ? bränslesnål eller ej ?


Jaa helst bakhjuls eller awd, men framhjuls hade inte heller vart något problem. turbo eller ej spelar ingen roll. Ja inte så mkt får den ta kring litern iallafall


Vilken storlek vill du ha? Vad är viktigt, att den är snabb, bekväm, billig i drift, snygg, praktisk, smidig, säker? Vilka körvanor har du eller räknar med att ha?


Något sånt här kanske:http://www.blocket.se/gavleborg/BMW_323 . =6&w=3 En bit till Söderhamn från Luleå iofs men det verkar vara billig-BMW-torka uppöver på Blocket (Bilar som kostar under 30k och inte rullat mer än 25k).


fränt med en compact faktiskt går en överladdad sån här i skellefteå


http://www.blocket.se/gallivare/Bmw_325 . =2&w=2 kanske vore något ?


Om du tål FWD finns Alfor att köpa..


SAAB 9-3 00-02 kanske skulle kunna vara något? Får ju en jävla massa för pengarna i dagsläget


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka