"köpråd" Golf 3

Tjenare, nu vill jag ha en ny bil igen... Men jag undrar vilken golf 3 som är ok för trimning osv... Har sett några videor på vr6or med turbo och de ökar ju suget Men vilken är bra för trimning och lite styling Tack på förhand!



Svar på inlägget: "köpråd" Golf 3



vr6 så klart


tänk dock på att en VR6 med turbo kan du aldrig besikta.


Mingan : Jo den e fet men e de en autobahn räser? Evilaudio : Varför inte de?


men lättast är o sätta dit kompressor.. mindre strul än turbo.. bolt on jämnfört med turbo men klart en av dom bästa motorerna o trimma. du har ju 170 hk standard till en början.. tänk bara på vid köp att kamkedja/glid skenor är bytta nyligen viktigast av allt besikta kan du göra med turbo men reg bes gäller det då


för att de inte är ladig att eftermontera turbo på bilar som inte har de från början (om man nu inte bygger ett amatörbyggt fordorn men då krävse de MASSOR)


absolut kannebanne


Jaha, nu kan jag inget om trimning osv.. Men låt oss säga en gti då? Större turbo, tror du dom accepterar de?


de går inte att bara montera på en turbo på en VR6 å sen åka och reg besikta den..


nope..






det fattar jag med.. det är så mkt annat o göra, men poängen är nu att han vill trimma en bil men återställa kan man göra alltid till en bes, jag vet eller vi vet inte riktigt vad han är ute efter heller så.. men många av mina vänner vi som är frälsta i vw så är det många som vet innebörden av trim utav turbo/kompressor att det inte bara går bes.. men först och främst vill man veta vad han ska köra den med.. är det bara allmänt så är det ju bara o trimma som man vill och sen plocka tillbaka till original innan bes eller så köper man en original motor som man sätter i till bes. vilket de flesta bruka göra


Nähe, vet att dom gör de i tyskland så kan man reg bessa den där sen " importera " till sverige och skriva över den här?


dock ska man tänka på att OM man smäller/orsaker en olycka med en bil som har "olaglig ändrig" så gäller inte försäkringen.


Jag vill ju ha den som brukis men även att man kan dra ut till banan och bränna framhjul Alternativ Autobahn


men det är ju upp till föraren/byggaren med men som en svensson så gör de så mkt man inte får ändå


sant men dock e de bra att TS får veta detta för den kan bli väääääligt dyrt om olyckan e framme.


Nähe, vet att dom gör de i tyskland så kan man reg bessa den där sen " importera " till sverige och skriva över den här?


ytterst tveksamt..


kostar väl en jävla massa `? fan .. porta plana toppen och sen större avgassystem så har du en räcer


tror inte jag vill kasta ut pengar i luften så utesluter nog de..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka