Köpråd: VW Passat VR5 synco -99

Vad har ni för plus pch minus på den? Bilen har gått 14900 mil Manuell. Vad bör man titta på ?



Svar på inlägget: Köpråd: VW Passat VR5 synco -99



Köp en med v6 istället. VR5an är riktigt slö. 1,8t med lika många hästkrafter känns mycket piggare och drar mindre bensin. Men vill du ha en med 4wd så skulle jag kika efter en med v6 motor.


Har själv ägt en Passat Vr5 och det har nog varit ett av mitt livs värsta bilafär. Först hade jag en vattenläcka som slog ut elektroniken till centrallås, elhisar etc... Veckan efter bilen hade varit på lagning så rasade kamkedjan på bilen... Enda fördelen var att man åkte bekvämt i bilen. som tidigare nämt är dom slöa och törstiga.


Är inte ute efter någon jättepigg bil, men den ska ju orka dra släp utan problem


Jag skulle ändå gå upp på en v6 iaf. De flesta är även bättre utrustade oxå.


Eller en diesel 6vxl manuell


ett bra alternativ det oxå!


Jo dom är snåla å sen är dom rätt pigg


tycker jag inte hittar några v6:or i bra skick, som inte gått så mycket. denna vr5:a kollar ag på http://www.blocket.se/kalix/Volkswagen_ . 14&w=1


Ba köp






Tycker du det? Enda jag e rädd för är den där kedjan...ska den bytas eller inte?


Ja tyck den såg fin ut. Har aldrig kört en vr5 men, har bara testat en kompis V6 passat 01. Men det är alltså vr5an med syncron du bestämt dig för?


Såg fin ut ja men som sagt så instämmer jag även med de avrådande kommentarer i tråden. VR5 är ingen hit alls, du kommer ångra ditt köp om du gör det... speciellt om den ska va dragbil. Varför AWD? Jag drar släp med min gamle 1.8T FWD utan problem och med god bränsleekonomi... men ska snart köpa nyare TDI istället...


Har inte bestämt mig för något än. Anledning till 4wd är för att jag bor uppe i norra sverige och vägarna är inte dom bästa alltid. Tycker det e mycket skönare och säkrare att köra med 4wd då. Sen hade jag inte tänkt åka och hämta någon bil längre bort, utan tänkte hålla mig till dom bilar som finns i Norrbottens län.


Ja just, 4m är bra nu.. som roligast då de stormar


är det inte ganska mycket problem med vr5 maskinen? tycker det ständingt är strul på dom


Här är i mina ögon ett mycket bättre köp. http://www.blocket.se/uppsala/Passat_v6 . =7&w=3


Pluset med v5 är ljudet i motorn Annars så är den inte mycket att ha, sattsa på en vr6/v6 istället om du ska någon VR motor


Den va fin! Typ hälften av va ja köpte min för :S inte riktigt men


Fan jag saknar min "gamla" passat ibland



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka