Köpråd: Schysst turbobil för runt 30 000?

Vad heter dom 850 är det man ska sikta på ?



Svar på inlägget: Köpråd: Schysst turbobil för runt 30 000?



Om du gillar att meka och köpa lull-lull så skaffa en 200sx S13 :-)


*VW Golf IV Gti *Audi S4 (C4) 2.2tq *Volvo S/V40 2.0t/T4 *Saab 9000 2.3t/Aero / 9-3 2,0t/Aero (Trots att Saab har gått i kk finns det fortfarande reservdelar samt att det är en helt ok bil) Sen är det som du själv säger Audi A3/A4 1.8t också ett bra alternativ, men man ska inte glömma att 1.8t motorn finns i ett handfång andra VAG-bilar också, te.x Passat, Octavia osv så det är en smaksak.


Volvo 850/855 Turbo (T5). Ska du ha automat så kolla upp så lådan inte slirar (kan bli dyrt), är lådan nyligen spolad är det ett plus! Manuell är "roligare". Tänk även på att italien-importerna har en 2.0l motor pga att dom har/hade ett annat miljökrav där nere, jämfört med sv-såld osv som har en 2.3l motor. I helhet är det en bra bil.


jadu johan, du ska ge fan i att köpa volvo och saab iaf, du kanske köper bilen för 30k, men du får då fan lägga ut flera tusenlappar på reservdelar efter köpet Så sikta på en audi du! Eller så får du börja våldta en bmw med turbo? då snackar vi


med det menar du alltså att volvo inte håller lika bra som audi?


Jag hade nog tittat åt Volvo-hållet om jag vore dig, mest för att Volvo´s turbofemma är en mycket mysigare motor än Audi och SAAB´s små fyror. Du kan kanske till och med hitta den lite kultförklarade T5-R inom budget, på blocket ligger dem mellan 25-50.000:- i pris, och då har du känslan av en lite mer speciell bil dessutom.


Audi a4 1.8 TS quattro (180hk) Pigg och rätt snygg bil som är rolig på vintern


Fråga är bara hur det blir billigare med en bmw med turbo än att köpa en volvo eller saab.. tror också att audi är dyrare med reservdelar än vad t ex en 850 är..


Haha nä saab vill jag inte ha, 850 är väl enda volvon man kan tänka sig.. Men en nissan 200sx verkar ju helt ok,,






Rover 220. Finns en på Blocket just nu.


Volvo S/V40 T4 kostar runt 30k i vettigt skick. Rätt hyggligt med 200hk "från början". Vet inte om VW Group 1,8T-motorn är särskilt rolig, inte i 150hk-utförande iaf


varför ingen S2a eller s4a?? de går ju hyffsat,, men tyvärr tunga


Peka ut en nice s2:a för 30k så köps den innan helgen.


Golf iv gti som någon redan har nämnt innan, höj laddet, på med öppet filter, dump och downpipe och avgas så är dom riktigt pigga. Inte så dyra i försäkring heller


mm du har kanske rätt.. de är väl slutkörda nu


Har kommit nåra bra tips men Tipsa gärna mer:)


Fanns en hyfsad Audi S2 Coupé -91 med rasad koppling för 25.000, annonsen togs bort efter en dag från Blocket.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka