Köpråd: BMW 320 1998

Hej ! Ska åka å kolla på en BMW 320 1998 här efter nyår å behöver lite tips.. Har aldrig ägt en BMW, har suttit i en BMW en enda gång å de va en av senaste årsmodell då.. Så jaa, mina erfarenheter av BMW e inte så stora.. Finns de något speciellt man ska kolla på BMW ? Att motor inte låter som en stenkross eller att växlarna inte går att lägga i förstår ja självklart.. Så, va ska man kolla lite extra på en BMW ? Några typiska "BMW-syndrom" ?



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 320 1998



Begagnatguiden på Autopower.se säger det mesta.


rost


>>>>>>> E36 ir E46


Har han skrivit rätt så bör det vara en E36 i och med att 1998 fanns endast 318i och 328i E46.


Ljepone: Glömde de, sorry, en E36 självklart som Rquired skrev MB1992: Jo självklart, men de förstår ja också att man ska titta på


Helhetsintryck. Extremt många sönderkörda exemplar tyvärr. Hittade en 320i 08/99 sv-såld med 12k på mätaren åt min mor, så visst går det att hitta fina ex!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka