Köpråd igen, gällande kombi denna gång

Hej, köpte en Saab 9-3 1.8t -05 som rullat 7000mil nu för 4 månader sedan, Nu har jag kollat runt lite på kombi då jag blivit i behov av det, hittade en Volvo V70 T5, -03 med 16000 rullade mil, stora servicen är gjord, han ville ha 95 000 för den men skulle kolla ett sista pris tills imorgon, Är det värt pengarna eller är det överpris, jag är 22år ska tilläggas, vad tror ni försäkringen landar på.



Svar på inlägget: Köpråd igen, gällande kombi denna gång



Vore schyst att få svar innan imorgon, hoppas någon kan svara


Jag tycker det låter dyrt, listpriset på en V70 T5 som gått 16.000mil är 64-72.500:- och då kryssade jag ändå i allt; Buisness+, automatlåda, helläder och så vidare. Visst kan det skilja lite i praktiken och V70 är en populär modell, men i detta fallet skiljer det minst 20.000:- mot listpriset. Försäkringen kollar du enklast upp själv, gå in på olika försäkringsbolags hemsidor så kan du ofta ta en så kallad prisuppgift.


Är den TOKFIN, nu snackar vi en närmast perfekt lack, grymt skick på inredning och att motorn går som katt, då snackar vi 90k i privatköp, annars så får du en på firma med de milen till det priset.


Jag kan bara svara på vad försäkring på vad min bil kostar; jag är i din ålder och bor i ett hus med tillgång för låst garage och betalar 783:- för en halvförsäkring, (har vagnskada kvar ), förra året betalade jag 890:- så det lönar sig och behålla ett försäkringsbolag. Trygg Hansa kan jag tillägga att jag har. Det bästa är dock att ringa runt och höra sig för bland alla försäkringsbolag. //David


det är på firma, ni kan ju titta på den får ni se http://www.bytbil.com/bilar/x/x/kwv9r7sd Så ser den ut.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka