Köpråd dieselbil

Jag behöver en nyare bruksbil o har funderat på golf mk5 tdi o då helst med 140hk motorn. caddy tdi helst hd edition o även saab 9-3 tid o dom har ju en nackdel o det är ju det här med att saab kanske går i kk o hur blir det då med reservdelar . skriv gärna vad ni tycker om bilarna o även om det finns några andra som du skulle rekomendera.



Svar på inlägget: Köpråd dieselbil



Du kan inte tänka dig att nämna en budget på ett ungefär? Det är svårt att ge exempel på modeller utan en nämligen. Angående de bilar du nämner så var min första tanke att du har ett brett register. Skillnaden är stor mellan en Caddy och en 9-3, den ena är i mina ögon snudd på en lastbil medan den andra är en så kallad livsstilskombi; Mer design och komfort än lastförmåga. VW Golf är ingen dålig bil, men beroende på budget tycker jag VW Passat av näst senaste generation är ett mycket bättre val. Större, bekvämare och med markant bättre utrymmen. Rymmer budget en 140 eller 170hk med DSG har du ett vasst alternativ där.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka