Köpråd: Audi, <100k, mätarställning?

Hej! Jag tänkte köpa en till bil nu då vi behöver utöka i hemmet. Det jag tänkte mig var en bil för max 100. Gärna en nyare variant och det som jag mest fastnat för är Audi A6 (Alla varianter egentligen). Jag är dock lite osäker på detta med mätarställningen. Vad är en "okej" mätarställning för en säg, 06:a? Nu är jag från Libanon och där tycker dem att 70-80k på mätarställningen är "jätte lite" (snacka om att jag blev paff i somras). Här så verkar dock priset sjunka drastiskt vid 20k, så jag behöver verkligen information då jag kan lite mindre än 0 om bilar. Och om inte en Audi, något annat ni rekommenderar som har samma "typ" ? Jag älskar BMW, men å andra sidan är jag ju invandrare. Mercedes känns en aning för dyra dock, definitivt ingen volvo/saab. Tacksam för svar och hjälp, Romeo



Svar på inlägget: Köpråd: Audi, <100k, mätarställning?



Kamremsbyten brukar väl ligga i närheten utav 18k mil tror jag och den servicen kostar en slant så det kan vara bra att kolla upp när den ska bytas.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka