Köpråd billiga justerbara sportstolar

Har vart inne och kikat på GRUNT nu och hittade dessa http://www.grunt.se/index.php/webbshop/ . vart_tyg/3 Något som har provat dom?



Svar på inlägget: Köpråd billiga justerbara sportstolar



Jag har liknande i min svarta e36a.


Såg inte dumma ut må jag säga Hur är dom och sitta i? bra sidostöd? Något som du rekomenderar?


WWW.sportstolen.se har bra och billiga sportstolar


De flesta sitter som en smäck i dem. Inte skönt att åka längre än 25mil i dem i sträck (lite träsmak) men 20är ingen fara. Bra sidostöd gämmfört med orgrinal. Spec om du skulle väga mer än 60kilo... Jorrå det kan jag göra.


Eftersom att jag väger nog det dubbla mot vad du angav så ska jag nog sitta ganska gjuten i dom xD Kör sällan längre än 15 mil i sträck så det ska nog inte vara några problem Kan då inte bli sämre än stolarna som sitter där nu iaf


Då ska du nog provsitta först. Största som har provsuttit i mina har vägt typ 90 och varit 180 lång.. Men de va inga problem.


billigt är inte alltid bäst...


Hade vart perfekt och få provsitta känner dock ingen här i stan som kör med eftermarknadsstolar så det kan bli ett problem RoberthR : Nog förstår jag att man får vad man betalar för men tror knappast det blir sämre än dom stolar som sitter där nu för förra ägaren har lyckas knäcka ryggstödet på båda orginalstolarna så man lutar ganska fint inåt i bilen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka