Köpråd! saab aero vs audi s3

hejsan funderar på att köpa en lite nyare och bättre bil framöver och undrar lite om dom, allt som är bra att veta och att bilen ska användas mest till vardagsbil men ändå kunna gasa lite grann och ja en vanlig bil, planerar unge nån gång oxå bil 1 saab 9-3 aero -04 16000mil, automat, drag, dimljus, taklucka, backsensorer m,m företag som har den. bil 2 audi s3 -99 svensksåld, 23000mil, besiktad med några enkla 2:or som inte kostar allt för mycket men sen finns det inge mer att säga om den förutom att den är chippad och gul alla svar är tacksamt att ta emot



Svar på inlägget: Köpråd! saab aero vs audi s3



inge å välja på..köp s3an du kommer inte ångra dig ! saaben går du bara back på hur billig den än är..


hehe ja fast jag tycker saab är riktigt fina bilar och känns som det är mycket bil för pengarna.


sluta nu enda som är bra med saab är komforten..du blir aldrig av med en aero automatare..s3an får du iaf igen samma pengar som du ger.


Nu försöker jag inte vara partisk utan ser mer till ålder och mil, med det sagt hade jag valt Saaben. Men om man hade vart rik hade jag valt båda! Sommar och vinterbil.


haha hade inte tvekat en sekund ... funkar ju inte att välja mellan en sunk saab och en audi !! Audin alla dagar i veckan !


hehe ja man är sugen på en lekbil som s3an men när man kör hårt så går oftast saker sönder vad jag vet och s3an kommer man köra riktigt hårt med och har en 945 ltt som ska vara kvar på gården oxå så en sladd bil finns redan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka