Köpråd: Xenon kit Bästa pris?

Är på jakt efter lite bättre ljus till min vinterhög, en bmw 525 e34 -92:a. Jag vill ha tag i det absolut billigaste kittet som finns att köpa, kina import eller vad som.. det ska hålla en vinter förhoppningsvis men är inte sugen på att lägga mer än absolut nödvändigt på vinterpärlan hehe visa nu att ni kan luska fram nått riktigt billigt!



Svar på inlägget: Köpråd: Xenon kit Bästa pris?



Ebay


Sitter redan 100w lampor i men inte i närheten av änns det sämsta xenon kittet Någon måste ju sitta på någon bra sida med billiga Kits?


Om de funkar att importera så kika in vvme.com Hört att många beställt därifrån med goda priser och relativt snabb frakt..


Jag brukar handla från www.auto-bright.com Det är importering där med, lika som vvme eller eBay. absolut billigaste borde bli tradera.


Tack för bra tips, ser ut att vara trevliga priser!


Ebay! 330kr inkl frakt för 55w xenon, Kunde hämta ut det på posten efter en vecka. Funkar perfekt!


Kan du länka till märket/sidan/återförsäljaren för de du köpte?


tradera. där finns riktiga dyngan


Jag köpte detta kit: http://www.ebay.com/itm/AC-Xenon-HID-Bu . 0750106633






vafan hittade ju inga priser där


Lånar tråden lite.. Vill ha lite bättre ljus i min 940 nu till vintern och funderar på Bi - xenon 55w Har kollat på lite olika kitt från 500kr till 1000kr. Vilka skulle ni ha valt? och varför? http://www.tradera.com/ny-bi-xenon-slim . _144604734 http://www.tradera.com/55w-bi-xenon-hid . _144822749 http://www.xenonhuset.se/sv/produkter/b . -slim.html http://www.humanhabit.se/se/xenon/xenon . -volt.html http://www.risetrade.se/sv/produkter/bi . aster.html


I en gammal Volvoreflektor hade jag inte valt nåt xenon alls, slå på helljuset ist det ser precis likadant ut för dom som möter dig... Jag är sjukt less på att möta alla konverterade 240, 740, 940, 850 och V70.


som en Lardi skrev.. vvme är bra och billigt


Lägger hellre till lite och köper i sverige! Känns helt enkelt smidigast


Säger det återigen. Jag beställer från just vvme.com för att det är så snabba leveranser och rysligt konkurrenskraftiga priser. Det dom faller på är fraktpriserna, men det är inte konstigt iom att det kommer från kina direkt. Jag har beställt 5-10 kit per gång för att få ner priserna, skitsmidigt med kompisar som kan gå med /Kim


Köp inte 55w till halvljuset, det räcker gott o väl med 35w. Det kommer blända mötande trafik tillräckligt med 35w. Däremot kan du ju köpa 55w till helljuset och även dimljuset om du har de på tillsammans med helljus. Jag köper på ebay eller vvme. Bra priser för samma kit som en del säljer i sverige till dubbla priset.


Köpte ett xenonkit från ebay.com för 228:- inkl frakt, 4300k H7R så jag har ljusbild som inte bländar MEN att det ska vara så bra ljus för ett det är xenon är bullshit, är ganska säker på att vanliga H7 lampor av bra fabrikat lyser minst lika bra om inte bättre, är mkt missnöjd med xenon hittills.


Man brukar säga att man får vad man betalar för.....


Jo absolut visst är det så, var lite av en chansning men ville testa då priset var löjligt lågt, tänker mest på att det har skrivits i tråden: "Är på jakt efter lite bättre ljus" - "Jag vill ha tag i det absolut billigaste kittet som finns att köpa"



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka