Köpråd av Tändkasset till saab 9000 CSE A50 (235hk)

Börjar tro att min tändkasset har gjort vad den ska snart och börja titta efter ny Fick upp lite priser på dessa... Biltema.se 999 kr Art.nr 53406 Meca.se 2957,50 Art.nr 1545-518955 mekonomen.se 2875.00 Art.nr 18-478955 Så är det någon som provat dessa från Biltema? Vad de kostar på Saab vågar man ju inte tänka på..



Svar på inlägget: Köpråd av Tändkasset till saab 9000 CSE A50 (235hk)



det kan mycket väl hända att dom är billigare på saab


GLÖM! Biltema, den är en billig Kinakopia och finns massor av trådar på STCS om hur "bra" dessa är. Meca, Mekonomen mfl. har samma pris som Saab så kolla du på Saab först. Lovar du kommer bli förvånad.


Får slå en signal till Saab och höra vd de kostar där oxå


köp en begagnad, dom håller endå rätt bra!


Håller rätt bra?? Varenda saab har ju fått bytt kassett.


Ja och många bilar får byta tändspolar. Det är inte guds perfekta skapelse utan en vanlig slitdel...


nänänä, jag har klarat mej från byte


Saabs och mekonomens e samma, dvs mekonomen säljers saabs originalkasetter


om jag inte missminner mig så kostar en TK på saab 2700 kr ungefär.






Tänk på att man har tre års garanti om du köper kassetten på mekonomen och bara ett år hos Saab.


Men du har ju fortfarande 3 års reklamationsrätt även hos din saabhandlare oavsett vad saab lämnar för garanti


Du får ganska många tändspolar för samma pris som en kassett. Min 9-5:a la av efter 13000mil. Jag tycker en såpass dyr del bör hålla längre. (Å andra sidan höll växellådan bara 12000mil.......)


Mjae lugn nu... Köp en tändspole till en VAG bil där det sitter separat spolar så får du se. Sen bör du räkna in både en Tändspole... minst ett par Fördelarlock och Rotor + en tändkabelsats på 13 000 mil Kolla då vad tex. ett fördelarlock till en Passat eller BMW kan kosta och då framstår TK´n till Saaben som rätt prisvärd. Framförallt med tanke på hur avancerat den jobbar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka