Köpråd Audi A3

Har hittat en Audi A3 2.0 TDI - 05 som rullat ca 5000 mil, bilen har inga vinter däck, priset ligger på 105k Är detta ett bra pris och vad kostar 4 nya vinterdäck? kamrem är ej bytt tror jag så jag undrar om man kan pruta ner lite?



Svar på inlägget: Köpråd Audi A3



jämfört med andra begärda priser på blocket verkar den ligga bra till, svårt då de andra är sportback men samtliga rullat betydligt längre och det begärs 109 och uppåt för dom. vinterdäck finns till väldigt varierande priser, googla däck så får du upp ett gäng internethandlare. om du kan pruta pga att det är dax att byta kamrem ska du nog fråga säljaren istället men ja det är ett "prutargument". bjud 90k? och se vad du får för svar av honom.


Ska nog ringa på måndag och lägga bud, få se vad jag får för svar då! Tack för tipsen..


Min a4 -05 jag hade, bytte man inte kamrem förräns vid 18k mil, kedja...


?? rem eller kedja? vad menar du?


Menar kamkedja givetvis, men kanske är kamrem på a3


oki. Det är kedja på vissa nyare bensinmotorer och rem på dieslarna inom VWkoncernen ( AUDI VW Seat Skoda )


Har du samma motor som jag så är det byte vid 18000 mil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka