Köpråd! Mondeo St220

Tjena! Är intresserad av att köpa en Ford Mondeo st220:) Det jag undrar är vilken modell ny tycker är snyggast? Är endast intresserad om vilken ny tycker SER bäst ut. Kombi, halvkombi eller sedan ? Jag är lite kluven och det pendlar mellan halvkombi och sedan, dock så tycker jag att halvkombin påminner lite om bmw's compact modeller som jag är väldigt anti mot. Vad är era synpunkter angående utseendet på dessa? Och OM ni absolut känner att jag inte skall köpa en st220 så får ni gärna komma med förslag på annan bil. Tack på förhand för att ni hjälper mig med denna fråga !



Svar på inlägget: Köpråd! Mondeo St220



Tycker att 4 dörrars ser bäst ut, men fräckt som tusan med en racer-kombi.


Lyssna på motorerna noga så de inte knackar, vevlagerna rasar på dem ST200an är dock äldre men 2.5an är inte lika vek


Den väsentliga frågan är väl ändå vilken karossversion du föredrar eftersom det är du som ska ha bilen? Sedan undrar jag lite ... Vanliga Mondeo finns ju både som sedan, combicoupé och kombi. Och jag vet att föregångaren ST200 fanns som sedan. Men ST220 finns väl enbart som combicoupé eller kombi? Har aldrig hört talas om en ST220 sedan, men jag kanske har missat något. ST220 är en trevlig, men väldigt bränsletörstig bil. Var inne på att köpa en själv som vinterbil, men soppakostnaden gjorde att valet föll på annat alternativ.


st220 finns i sedan men personligen tycker jag kombicupen är snyggare


Jag tycker inte Mondeo är en snygg modell tyvärr, och därför röstar jag på en kombi. Den bakänden ser bäst ut, den varianten är mest praktisk och borde i Kombilandet Sverige behålla värdet bättre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka