Köpråd: En bra förstabil för någon som är kass på att skruva!

Som sagt i titeln så är jag sugen på en förstabil för den som inte är sugen/inte kan skruva särskilt mycket! Har haft funderingar inom olika prisklasser men det känns som att man kan gå upp lite i pris om man slipper skruv och att bilen går sönder! Har haft lite funderingar på allehanda bilar men känns ganska vettig, det jag vill ha i bilen är ett par pollar och ett dugligt utseende. (sedan är att föredra.) Peace.



Svar på inlägget: Köpråd: En bra förstabil för någon som är kass på att skruva!



Ge oss någon form av budget, fram-bak-fyr-hjulsdrift, något speciellt märke du är intresserad utav, hur mycket är ett par pollar och vad är ett dugligt utseende enligt dig? Var lite mer specifik vad du är ute efter, för bilköp är som ett lotteri, kanske du aldrig behöver skruva på den förutom vanlig service, eller så går allt åt helvete efter 100 mil.


volvo 240 740 940 är lätta mecka med


ford sierra ford scorpio golf mk1 mk2 volvo 850/V70 är lätta att skruva i och har bra priser på reservdelar


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka